Med ett långt förflutet som företagare inom byggbranschen värdesätter jag tydlig kommunikation. I sin rådgivarroll utgår Kenny alltid från mina behov och situation. Kenny kan snabbt bistå och besvara mina frågor kring mitt skogsinnehav. Jag får hjälp att använda min bakgrund som företagare i förvaltningen och utvecklingen av mitt skogsägande.

Dan Karlsson FD delägare AB Karlssons Fasadrenovering

Vårt skogsägande är tydligt präglat av att ena parten är betydligt mer operativ i verksamheten.

Ulrik bedriver en aktiv verksamhet där en operativ roll kombineras med jaktturism. Ulrika är mer passiv då verksamheten sker vid sidan av ordinarie tjänst.

Med ett lite större markinnehav följer en mer komplex bild av skogsägandet. Frågor inom fastighetsjuridik, skatt, avtalsfrågor, skogsskötsel blir både mer frekventa och avancerade. Vi ombesörjer de sakerna vi själva är duktiga på samtidigt som Kenny bistår vid behov. Kenny har därtill varit ett bra stöd när vi övertog vårt skogsinnehav från våra föräldrar. Det var en process som krävde en bredare kompetens, långt utöver ordinär skoglig rådgivning.

Sedan vi inledde vår kundrelation med Kenny har vi förvärvat mer skogsmark samtidigt som Ulrik utvecklat sin verksamhet inom jaktturism. Vi tror och hoppas på en fortsatt fruktsam kundrelation!

Ulrika Karlborg, Ulrik Karlborg VD Kooperativt Olja, Egenföretagare inom skogsbruk och jaktturism

I sin roll som rådgivare är Kenny mycket engagerad, nytänkande och förtroendeingivande. Kenny är inte bara kunnig inom alla aspekter av att förvalta och utveckla skogsfastigheter. Han besitter dessutom förmågan att förmedla kunskap, lösningar och idéer på ett pedagogiskt vis, även till dem med liten tidigare erfarenhet av skogsbruk. Han jobbar effektivt, alltid med kundens utveckling, mål och lönsamhet i fokus.

Sofia Modig, Pär Svärdson VD Laulima Skogs, VD Apotea