Jag tycker det är särskilt kul att jobba med projekt och kunder som bedriver ett mångbruk, dvs mer eller mindre konventionellt skogsbruk kombineras med andra brukningsmetoder och verksamheter. Detta kan enklast utryckas som en diversifierad verksamhet och samtidigt en ökad omsättningen per hektar.
Nedan finner ni länkar och information till några av mina kunder som vid sidan av sitt skogsägande är verksamma inom bl.a. jordbruk, småskalig träförädling, jakt och turism.

Kim Börjesson, Jernudddens hunting arrangements in Sweden

Vi erbjuder naturupplevelser kopplat till jakt och fiske. Rådjursjakt med drivande hund kombinerat med vakjakt på vildsvin i de småländska skogarna eller älgjakt i Lappland med bastubad under norrsken.

http://jernuddens.se/

Anki & Thomas Wall, Gamla Mejeriet I Karlstorp

På det småländska höglandet, utanför Mariannelund, hittar ni Karlstorp. I det gamla mejeriet, som ligger vid ån, har vi skapat vår egen värld fylld av antikviteter, byggnadsvård och lite nytt. Här finns även en möbelrestaureringsverkstad, kurser och uthyrning.

https://mejerietikarlstorp.se/
https://www.facebook.com/mejerietikarlstorp/

Michael Frisk, Kräpplehult

Vi jobbar med träförädling och specialsnickerier genom att skapa unika och vackra kvalitetsprodukter efter dina önskemål. Det är ett uppdrag som vi tar oss an med stort engagemang.
Vi arbetar med de flesta träslag, men oftast med ek, ask, alm, lärk och kvalitetsfura. Allt virke köps in lokalt eller växer i vår egen skog.

http://www.krapplehult.se/
https://www.facebook.com/krapplehult.se

Verahill Familjejuridik

Verahill är en juristbyrå som vill göra människors liv tryggare. Vera hill vill att det ska vara lika självklart att ta hjälp av en familjejurist som att gå till tandläkaren, eftersom alla någon gång i livet hamnar i situationer då det behövs familjejuridisk hjälp.

https://www.verahill.se/